Om en vecka är det dags för terminsstart och ju-jutsu kai Köping är mer redo än någonsin. Med det sagt vill vi dela med oss av någonting få föreningar erbjuder.

Ju-Jutsu Kai Köping erbjuder stor kunskap genom sina instruktörer. Idag har vi bland annat utbildade Elitinstruktörer med över 30 års erfarenhet av kampsport och Ju-Jutsu. Vi kan garantera träning med god kvalité som är anpassad efter dina behov och viljor. Genom våra svartbälten kan vi också erbjuda Personlig Tränare, PT. Vi vill erbjuda varierad träning anpassat efter just dig. Därför kan man boka in pass med någon av våra dangraderade instruktörer för att få extra träning. Detta för att du som aldrig tränat kampsport förr ska få en mjuk ingång till idrotten, men också för dig som vill öka ditt tekniska kunnande en aning. Våra PT är utbildade för att coacha i träningslära, kostvanor och sätta upp mål tillsammans med dig.

Första passet går av stapeln 31/8/2017 vid 17:00 och först upp på mattan är våra monisar. Efter det kör vi på helt som vanligt.

Hoppas vi ses på mattan!

Elisa Bastiani

View posts by Elisa Bastiani
Elisa Bastiani har i dagsläget 2 KYU, blått bälte, och instruerar både vuxen- och barngruppen.