Det är full fart på den nya terminen och vi har valt att göra en ändring i schemat. På grund av jobb, studier och annat flyttas knatteträningen (6-9 år) till söndagar vid 17:00. Anledningen till detta är för att kunna vara fler än en instruktör på mattan samtidigt. Vi hoppas att det inte skall orsaka besvär, men såg det som en bättre lösning än att helt avveckla verksamheten.

Vidare kommer en ny termin med medlemsavgift. Vi har även bestämt oss för att bli hårdare på att den skall betalas. Om avgiften inte är betald har man inte längre möjlighet att träna och att man inte hittar informationen de första dagarna kan vara okej, men då gäller det att ligga i och fråga. Informationen finns även på hemsidan under respektive träningsflik, på Facebook och även i dojon. Eftersom den är kopplad till försäkringar och annat viktigt känns det bättre att lösa det på så sätt, för allas säkerhet. Det är ju trots allt kampsport vi utövar.

Från och med v.38 kommer det finnas en lista med namn på alla som inte har betalat medlemsavgiften.

Slutligen vill jag och alla andra instruktörer önska er ett fortsatt roligt träningsår, ännu är det många månader kvar!

Vi ses på mattan!

Christian

View posts by Christian

Christian är vice-ordförande, instruktör samt webbredaktör i föreningen. Den egna träningen började redan vid tio års ålder och i dagsläge har Christian svart bälte.