Monsterlägret i Köping
Vi välkomnar alla tränande barn i ju-jutsu på en riktigt trevligt upplevelse. Sveriges största barnläger arrangeras under en hel helg där du får träna för några av Sveriges bästa instruktörer! Det kommer att bli en massa träning och även andra härliga upplevelser och aktiviteter. Ju-Jutsu Kai Köping kan garantera dig hög kvalité och trivsel under lägret!

Det som gör monsterlägret så bra är att alla på något sätt är vinnare.  Även om man inte har ställt upp på en tävling så har man kämpat i tre dagar och man har blivit bättre. Kunskap har vunnits och framför allt fler vänner.

Monsterlägret har funnits i Köping sedan 2000 och har blivit Sveriges största barnläger! Det är vi stolta över utan att luta oss tillbaka. Vår ambition är att hela tiden utveckla och förnya oss för att ge bästa möjliga service och framför allt träning.

Var: Karlbergshallen i Köping 2018 (Datum kommer senare)
När: Klockan XXXX
Kostnad: 500: – (förskottsbetalning) för hela helgen med logi i klassrum, helpension med frukostbuffé, lunch & middag. Samtliga lägerarrangerade aktiviteter ingår i priset. Om du vill betala på plats kostar det 550: –
OBS: Förskottsbetalning skall ske senast 23:59 den 16 maj. Ta med kvitto till lägret.

Händelser på lägret 2018

Det planeras för fullt en ledarkonferens för dig som är ledare under lägret. Vår ambition är att även du som inte tränar ska ha nytta och känna trivsel av vistelsen.

Disco – Släpp loss till våran DJ som kommer att mixa musik med häftiga ljuseffekter och rök. I år har vi utökat våran spektakulära ljusshow. 100% Nöje garanteras!

Film – Det kommer att finna möjlighet till filmvisning under monsterlägret. Håll utkik på schema över vart och när filmvisningen är.

Stiltävling för barn – Varje par väljer ut 4 valfria tekniker som ska visas upp. Teknikerna måste vara tagna ut monsystemet och grader över eller under sitt egna bälte. Domarna kommer att bedöma vilket par som gör sina tekniker bäst. Teknikerna skall skrivas ner på en lapp och lämnas i sekretariatet senast en timme innan tävling. För regler se infogad nedladdning.

Händelserna uppdateras för fullt…

Tänk på att…
När ni anländer till Köping och lägret så anmäl er i sekretariatet direkt innanför Karlbergshallen. Betalning sker enklast klubbvis om ni inte redan gjort det via plusgirot. Säg till om ni behöver ha kvitto så skriver vi ut det under lägret.

Lite tips på packlista (för det nödvändigaste, det roliga får du komma på själv):
Monpass, gi (träningsdräkt + bälte), inneskor, vattenflaska, handduk, schampo, luftmadrass + pump, sovsäck, lakan, kudde, extra ombyteskläder, skor, tandborste, tandkräm, fickpengar, ev. laddare till kamera, mobil eller liknande, kam/borste,

Nyheter:
Kevin och Christian kommer även att stå för massor med extra roliga aktiviteter för barnen!

Uppdateras för fullt…

Lägershop: Det kommer finnas godis, lägerbilder, chips, läse, gosedjur, böcker & mycket, mycket mer! Detta året tar vi även kort och Swish som betalningsmetod!

Boendet: I år kommer man att erbjudas boende i skolsal, närmare bestämt i Karlbergsskolan. Ni blir utdelade skolsal när ni kommer till lägret. En hallvärd kommer att finnas på plats och är ansvarig för skolsalar och det som sker i träningshallen.