Ju-jutsu kai Köping i nummer

År i Energihallen

Ju-jutsu kai Köping flyttade in i Energihallen den 1 oktober, 2006.         Detta betyder att bra träning har bedrivits i över tio år!

Examinerade Svartbälten

Ju-jutsu kai Köping är en relativt liten förening. Sedan föreningen grundades har nio svartbälten examinerats. Framtiden ser ljus ut för fler svartbälten!

Aktiva Medlemmar

I dagsläge har Ju-jutsu kai Köping 40 aktivt tränande medlemmar. Majoriteten av dessa tränar i barngrupperna. Självklart finns ingen åldersgräns på utövandet!

Föreningen ju-jutsu kai Köping

Ju-Jutsu Kai Köping är en ideell föreningen med lång och bred erfarenhet bakom sig.
Det hela började sommaren 2006 på initiativ av bland annat Tobias Back, Ewa Wiik och Magnus Nordström. De valde att starta en renodlad Ju-Jutsu Kai förening för att satsa på det de var bäst på, ju-jutsu!
Tillsammans köptes 70 kvm matta som bars fram och tillbaka 3 gånger per vecka i Scheeleskolans gymnastiksal. Med oerhört stor hjälp av Köpings kommun så kunde vi den 1 oktober 2006 flytta in i de nuvarande lokalerna vid energihallen.
Den lokal vi tränar i håller vi ständigt på att rusta upp för att ge bästa möjliga trivsel och välkomnande och därför beslutades det att år 2008 köpa in ytterligare 200 kvm matta. Vi fortsätter att utvecklas och stabiliseras i rask takt.

Vi har även hunnit utbilda en del instruktörer, vissa har dock valt att gå andra vägar och idag är vi totalt fem stycken instruktörer med hög kvalité och god kompetens vad gäller träning och ju-jutsu.

Varje år arrangera ju-jutsu kai Köping Sveriges största barnläger, monsterlägret, som äger rum i Karlbergshallen. Lägret lockar i snitt 230 barn ifrån hela Sverige och är något vi är väldigt stolta över. Du kan läsa mer om monsterlägret här.

- Uppdateras fortfarande -