Nu kan vi äntligen, efter cirka fem års förhandlingar, presentera den renovering som kommer att ske under vintern.
Då det handlar om i princip en totalrenovering kommer Energihallen att vara en byggarbetsplats under ett par månader vilket betyder att vi, tillfälligt, kommer behöva byta lokal.
Vi har i skrivandets stund en dialog med kommunen som hittills varit väldigt behjälpliga.
 
Vi har också, utifrån en gemensam arbetsgrupp från både Ju-Jutsun och bordtennisen, kommit överens om hur vi vill att lokalerna ska disponeras och utrymmen ska se ut. Utöver detta har vi även diskuterat gemensamma regler och förhållningssätt.
För ju-jutsuns del kommer vi få möjlighet till en större lokal men även andra förutsättningar för trivsel och träning: helt omgjorda omklädningsrum, toaletter, ventilation, säkrare el och ny belysning. På grund av omfattningen och kostnaden av projektet har vi sagt att vi tillsammans ska bidra med målningen. Där behöver vi all hjälp vi kan få.
Renoveringen är beräknad till cirka 2,1 miljoner kronor.
 
 
På grund av detta, och mer, kallar vi till ett medlemsmöte för att presentera renoveringen och tidsplanen samt vilka tillfälliga lokaler som är aktuella.
 
När: Torsdagen den 9:e november
Tid: 18:00 och ungefär 1h framåt
Plats: Träningslokalen, Barnhemsgatan 55
 
Övrigt: Vi bjuder på fika. Medlemmar från vuxengrupperna samt föräldrar till våra yngre medlemmar önskas deltaga. Vid frågor är ni välkomna att höra av er till oss.
 
 
Välkomna!
 
Tobias Back & Christian Hoffstedt
Ord. & vice ordf. Ju-Jutsu Kai Köping
 
 
Ju-jutsu kai Köping                    www.jjkk.se                    kontakt@jjkk.se
070-3672708

Christian

View posts by Christian

Christian är vice-ordförande, instruktör samt webbredaktör i föreningen. Den egna träningen började redan vid tio års ålder och i dagsläge har Christian svart bälte.

Kommentera