Ju-jutsuvänner!

Till att börja med vill vi önska er en god jul och en fantastisk start på det nya året! Fortsätt att njuta av eventuell ledighet, familj och god mat in i det sista. Vi hoppas att ni hittar tillbaka till oss efter er första (och enda) vecka på gymmet.

Fortsättningsvis börjar det bli dags att återgå till det normala, för alla utom ju-jutsu Kai Köping. Anledningen till detta är att renoveringen av träningslokalen är i full gång. Terminsstart är satt till en vecka efter skolstart vilket betyder att träningen sätter igång enligt schema från och med den 15 januari. Detta kommer, till en början, ske i Skogsbrynsskolans gymnastiksal och på pusselmatta. Detta är en temporär lösning som är planerad fram till början på mars.

I och med att vi tränar i Skogsbrynsskolans gymnastiksal från 15 januari kommer vi behöva lägga ut pusselmatta och förbereda inför varje pass. Det är därför välkommet med föräldrar som kan tänka sig att hjälpa ansvarig instruktör med detta under det första passet varje träningsdag. I slutet hjälps självklart alla åt att göra rent och flytta alla mattor för att ändra ska kunna använda sig av gymnastiksalen, vi är trots allt gäster.

För att sammanfatta är det alltså träningsstart i Skogsbrynsskolans gymnastiksal den 15 januari. Detta sker enligt förra terminens schema från 17:00. Graderingsinfo kommer finnas från de instruktörer som är på plats den veckan.

2018 är ett spännande år som kommer kräva mycket av såväl styrelse, instruktörer och medlemmar/väktare. Vi ser fram emot ett fungerande samarbete med bättre träning och gemenskap än någonsin!

Event att se fram emot:
Träningsstart i Skogsbrynsskolan – 15 JAN
Målning/fix av DOJO – Slutet på FEBRUARI
Kevin och Christian 2:a DAN – MAJ

Behöver du nå oss?
Tobias – 070-367-2708
Kevin – 076-248-4011

Vi ses på mattan!
/Christian med instruktörer och styrelse

Christian

View posts by Christian
Christian är vice-ordförande, instruktör samt webbredaktör i föreningen. Den egna träningen började redan vid tio års ålder och i dagsläge har Christian svart bälte.

Kommentera