Det har hänt en del under sommaren och till att börja med kan vi stolt presentera två nyutbildade A-instruktörer och en C-instruktör. Kurserna har varit fulla av aktiviteter i Oxelösund där Kevin McDonald, Christian Hoffstedt och Jonatan Lawner har utbildats av Svenska Ju-jutsuförbundet. Föreningen har aldrig haft så många välutbildade och licensierade instruktörer som i dagsläget. En viktig del av det vi gör är att våra medlemmar får välutbildade tränare som kan leda rätt och ge hög kvalitet på träningarna. Stort grattis till era nya licenser!

Vidare till viktig information. Till att börja med kommer terminsstart att gå av stapeln 2017/08/31. MON har, precis som vanligt, sin träning först vid 17:00 – 18:00 och sedan kommer samtliga vuxengrupper att träna tillsammans från 18:05 – 19:30. Anledningen till det förlängda passet är att det, förhoppningsvis, blir mer människor på mattan men tanken är även att hinna med uppvärmning och stretchning. Vi får alltid förfrågan om hur/vad/när man betalar medlemsavgiften. Det är enkelt, vi har plusgiro (22 70 42-9) där ni enkelt kan betala in den korrekta summan. Ange elevens namn, grad och grupp (knatte, mon eller vuxen).

Sist men inte minst vill jag erbjuda en lista med snabblänkar om ni inte hittar på hemsidan. Den har putsats lite på sistone och kommer att fortsätta ändras i takt med att vi får mer detaljer och bilder.

Hoppas vi ses på mattan!

Christian

View posts by Christian

Christian är vice-ordförande, instruktör samt webbredaktör i föreningen. Den egna träningen började redan vid tio års ålder och i dagsläge har Christian svart bälte.