VUXEN- OCH ADVANCETRÄNING (14 år och uppåt)

Observera att alla medlemsavgifter betalas in på plusgiro 22 70 42-9. Ange elevens grad, namn och grupp.

För att komma till träningsschemat, klicka här!

Ju-jutsu kai är en kampsport som passar alla, små som vuxna och stora som små. Det spelar ingen roll om du är stark, lång, kort eller har någon form av funktionsnedsättning. Vi tränar kast, slag, sparkar, nedtagningar, fasthållningar, ledtekniker och mycket annat. Träningarna är instruktörsledda av utbildade instruktörer. All träning går ut på att man ska må bra och här följer inga undantag. Alla tränar efter sina förutsättningar, män och kvinnor tillsammans. Medlemmar över 60 tränar aktivt i vår förening!

Nybörjarträning (400kr studerande, 450kr övriga)

Nybörjarträningen bygger på ett system framtaget av det svenska ju-jutsuförbundet, träningen är två gånger i veckan med möjlighet till extraträning. Det spelar ingen roll om du har någon annan träning bakom dig eller inte, det vi rekommenderar är kläder som du kan svettas i. Vanliga shorts/byxor och en T-shirt fungerar bra.

Detta är ett bra självförsvarssystem där man lär sig att försvara sig på ett bra och smidigt sätt, utan att nödvändigtvis behöva använda för mycket våld. Här lär man sig enkla urtagningar och taktiskt tänkande samt hur man försvarar sig mot flera motståndare. I detta system finns många olika attackformer från stående mot grepp i håret eller stryptag till liggande tekniker med exempel knivhot mot strupen.

Advanceträning (400kr studerande, 450kr övriga)

Advanceträningen är till för de elever med 3 KYU (grönt bälte) och högre, detta för att ge en mer fokuserad träning som ger möjlighet till fördjupning inom ju-jutsun. Högre bälten kräver en högre teknisk skicklighet då svårare tekniker förekommer. Detta tillför även en säkerhetsaspekt.

För att läsa mer information om gradering kan du klicka här.